GYIK

Mi ez az oldal? Miben nyújt többet mint más szakembereket tömörítő oldalak?

A TopTíz.hu megalkotásakor azt a célt tűztük ki, hogy összekötő kapocsként működjünk a legkiválóbb, azonban nehezen megtalálható szakemberek és az őket kereső felhasználók között. Más, különböző szakembereket tömörítő gyűjtőoldalakkal ellentétben, honlapunk felületén kizárólag a TopTíz.hu szigorú feltételeinek megfelelő szakemberek kapnak helyet, ezzel biztosítva a kiváló szakmaiságot felhasználóink számára. Ennek a szűrőnek köszönhetően Ön pénzt, időt és energiát spórolhat meg, a megfelelő szakértő alkalmazásával.

Miért csak 10 szakértő található az egyes kategóriákban?

A TopTíz.hu-nál fontosnak tartjuk, hogy a honlapunkon megjelenített szakértők kizárólag szakmájuk legjobbjai közül kerüljenek ki, ezáltal megkönnyítve a választás folyamatát. Munkatársaink számos szempontot figyelembe véve választották ki az egyes területeken tevékenykedő szakemberek közül a 10-10-10 legjobbat, így biztosítva a tökéletes választást Önnek!

Várható a szakterületek bővítése a jövőben?

A TopTíz.hu célja, hogy az élet minden területén segítséget nyújthasson a legkiválóbb szakemberek biztosításával. Munkatársaink jelenleg is azon dolgoznak, hogy honlapunk minél több terület kiválóságait felsorakoztassa. Amennyiben nem találta meg az Ön számára szükséges témakört, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel nyújtanak segítséget problémája megoldásában.

Milyen szempontok alapján kerülnek kiválasztásra az egyes szakértők? Bárki bekerülhet az oldalra?

A szakértők kiválasztása minden kategóriában egy hosszabb, többlépcsős folyamat során történik. Munkatársaink minden szakterület számára egyéni keretrendszert állítottak fel, amelyben meghatározzák a bekerülési feltételeket is. Az általunk követett főbb szempontok az alábbiak: megfelelő szakképzettség, elegendő szakmai tapasztalat az adott területen, szakmai publikációk, visszajelzések, vélemények.

Szakemberként szeretnék a honlapon szerepelni. Mi a teendő?

Amennyiben úgy gondolja, hogy szakértelme és tapasztalata alapján Önnek is a TopTíz.hu szakértői közt a helye, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik ezt követően felveszik Önnel a kapcsolatot, és elbírálják jelentkezését szakembereink közé.